29/5 Lööördag

Jaha så har 10 dagar gått....  Det har minst sagt varit en dramatisk vecka. R har varit dålig och är fortfarande inte bra jag övertalade honom att åka in till akuten i onsdags och där blev han kvar över natten. Det visade sig vara inflammation i magen.  Dem hittade inget annat som kunde vara farligt. Tack å lov.

Idag avr vi en sväng i Sollentuna centrum å mötte lite släkt på en fika. Leo fick ett utbrott när vi satt där som hette duga. Just nu stört grinar han nästan för allt om man säger till honom och ger sig inte. Grymt frustrerande men det är bara att vara konsekvent och lirka med honom. Nelli sköte sig prima idag när vi var iväg men destu aktivare nu men det är bara mysigt. Så länge hon snusar gott på nätterna så får hon skrika bäst hon vill på dagarna.

Igår va vi ute rätt mkt och leo lekte med grannbarnen. Ett tag var det 8 barn här ute på gatan och det kändes som om jag fick en flashback från när jag var liten och var ute och lekte. Jag är ett radhusbarn. Älskar när jag tänker tillbaka på alla härliga sommarkvällar när man bara sprang runt och lekte med alla som bodde i närheten.

Tv time..


19/5

Hmm jag e visst ingen bra bloggare men men, här kommer ett litet inlägg...
Nelli har hunnit bli 5 hela veckor herreguuu.. hon växer med stormsteg och spelar helt klart i sin brors liga. Hon väger nu runt 5 kg så det ska bli spännande att se hur mkt hon väger nästa gång. Leo gick ju upp ca 1,2 kg på 2 veckor när han var bebis.
Ikväll va R inte hemma när barnen skulle läggas och självklart så hade jag två skrikiga barn så det tog ett tag innan Leo somnade men efter 2 timmar (puh) så somnade han äntligen motvilligt. Då kunde jag fokusera på nästa skrikiga barn tyvär tror jag att hon stundtals lider av magknip därav detta olidliga skrik som gör att jag inte får lämna eller lägga ner henne en endaste minut. Men väl nere så somnade hon gott på mitt bröst och jag lyckades lägga ner henne och än sover hon. Barn är allt söta när dem sover ;)   hihi ibland får man säga så. Jag fullkomligt ÄLSKAR mina barn mer än allt annat så tro inget annat.   Nu måste jag gå å duscha är tok svettig efter denna dag och kväll. Härligt sommar väder har det varit och jag och Nelli har varit och köpt en ny pool till Leo och Nelli med tak över. Så nu har dem något att bada i när värmen är här för att stanna.

Sov gott alla glada.

Löördag idag!!

Den här dagen har känts lång även fast jag har spenderat den ensam med mina underbara barn. Vi har hittat på allt möjligt man kan göra inne en regnig dag. Nelli har mest sovit så det är jag och Leo som lekt med lego, tågbanor, bilar, ritat, sett på tv och busat mm...  vi fick besök mitt på dagen av min farmor å min bror. Dem köpte med sig lunch.  R har jobbat hela dagen och kom precis hem. Imorgon vankas 30 års kalas, det är en av mina bästa vänner och nu även släkting som fyller år. Det här året har jag många kompisar som fyller 30 det är min års "kull " Det är även många som gifter sig i år, pappa gifte sig i mars sen är det 3 bröllop till som är antågande. Farmor fyllde 70 här om veckan och Pappas fru fyllde 50 år. Så detta är verkligen ett fest år.

Nu skriker duschen på mig har inte varit där på ett tag fan va lätt det är att glömma sig själv när barnen tar nästan all tid. Men det är det värt :)

Yes!!


3 veckor....

har gått sen hon kom 3 veckor och 2 dagar. Hon växer med stormsteg hon väger redan över 4 kg min lille skrutt. Leo är fortfarande jätte snäll mot henne men han är nog inne i en syskonkris just nu mot mig och R. Han gnäller så fort inte det går som han vill och kan få riktiga utbrott. Här om natten vaknade han och bara grät i flera timmar, han skrek att han har feber och hade ont i ryggen men inget av det hade han. Han hittade på allt möjligt och helt plötsligt skrek han att han inte har några pengar, jag kunde inte hålla mig för skratt mitt i allt. Var får han allt ifrån han är bara två år ju. Han är även lika envis som sín mor och far så vi får helt enkelt stå ut ett tag.

Idag gick jag en prommis med några mammor i området och det känns bra att få börja röra på sig lite smått igen. Nu har jag 3 kg kvar tills inskrivningsvikten jippie så om några veckor e det dax att börja träna och få upp pulsen så man kan tighta till sig lite. Dock har jag jättesvårt för att motstå sötsaker..... hur gör man för att stå emot jag kan inte!!! Hmm undrar omn det finns nått gått i skåpen......? Nää jag skaaaa inte.

RSS 2.0