Sommar!!!

Det är så härligt med sommar men hur underbart jag än har det kan jag inte låta bli att ligga steget före. Jag tänker på vintern å nästa sommar. Måste lära mig att njuta av stunden men det är sååå svårt. Det är mkt jag försöker jobba med när det gäller mig själv och en sak är som sagt att njuta av stunden utan att tänka för mkt på vad som ska hända sen.

Nu halvligger jag i soffan rosét står på bordet å barnen sover.  Försöker njuta av lugnet men det är så svårt att hålla tankarna borta så bäst jag skriver lite här, inte tänka på att hänga tvätten som väntar eller städa efter ungar eller om jag redan nu ska förbereda någon slags lunch tills imorgon ifall vi får för oss att åka på utflykt..... USCH koppla av männska!!!!! Jag måste lida av någon slags sjukdom jag är helt övertygad om det. Men jag trivs att vara sån och det är väl huvudsaken eller? Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mitt liv. Fina barn, sambo familj och vänner, jag har hus och ett jobb vilket inte är självklart hos alla.  Just nu föräldrarledig och njuter av varje sekund.

Nelli min söta skatt har blivit lilla damen hon har blivit en i gänget som knatar omkring och är söt, envis som oss andra. En liten person som har åsikter å synpunkter som man inte alltid förstår men oftast. Får tårar i ögonen bara man tänker på sina barn. Tänk att man kan älska så att det gör ont. Leo min prins mammas underbara son för nuvarande mkt frågvis, envis och klok ung man. Jag ser hur han lyser av lycka och jag blir varm i själen. Jag ÄLSKAR er mina underbara skitungar!!!!!

 Hmm ja denna sommar blir det mest till att semestra hemma i stan av vissa andledningar och pengarna bara rinner undan men det är värt allt :) Efter vår lilla (stora) incident på vår förra tripp till norrköping så vill vi ha en säker bil att åka i om vi åker någonstans igen. Då gick däcken på bilen sönder och vi bytte 2 så nu byter vi dem andra 2 innan ngt händer igen. Dessutom byter vi framrutan så att man kan se ngt när man kör. Kan vara bra. Så snart har vi en mer säker bil men är många tusenlappar fattigare :( Men fortfarande värt allt :) 

Kram kram


RSS 2.0