11 Juli..... värmebölja

Ska inte klaga på värmen jag njuter verkligen men kan inte riktigt njuta fullt ut genom att ligga och steka i solen vid en strand, numera får man vara glad över 10 minuter i solen :) Barnen klarar sig hyffsat i denna hetta men dessvärre har inte Leo fått bada på några veckor för han har blivit brännskadad på båda vaderna. Han gick emot en varm moppe.... Så nu har vi gått och plåstrat om honom varannan dag men nu ser det mkt bättre ut och vi behöver inte gå dit mer. Nelli är fortfarande såååå snäll alla säger det och det stämmer verkligen. Hon har sovit varje natt sen hon kom alltså hela nätter, hon vaknar väldigt sällan och rör sig lite,då är det bara att stoppa dit tutten.

Imorse åkte vi till stranden och tog årets första dopp i mälaren, vi har ju inte kommit iväg tidigare. Å nu kom ju dessutom värmeböljan så imorse åkte vi efter frukost och när vi kom dit så visade det sig att vi var först på plats. Det var riktigt härligt men vi drog efter 2 timmar då allt folk vaknat till liv och det började bli trångt.

Imorgon är Nelli 3 månader!! Det går undan , och imorgon ska hon även få sitt första vaccin. Så jag tar även med Leo och passar på att väga och mäta honom.

Sitter nu på altanen och det är så underbart skönt här ute men jag somnar snart så det är bäst jag går upp.
seee ya!!

RSS 2.0